Cal ser previsor!!

Iniciem ja la recta final d’aquest 2019, en poques setmanes l’acomiadarem. Per davant, dates nadalenques! Festes que no han de fer-te ignorar els terminis per als tràmits dels autònoms al desembre, tràmits que tindran efecte en el proper 2020.

Tràmits dels autònoms amb Seguretat Social durant el desembre
Som reiteratius en aquest tema però més val advertir de possibles sorpreses. Decantar-se per la base de cotització mínima, establerta actualment en 944,40 euros, redunda en prestacions socials més estretes. Pel que, en la mesura del possible, dóna-li un «empenteta» a la teva cotització augmentant la base. Si t’has decidit a començar 2020 amb una base de cotització superior a l’actual, gestiona el tràmit abans del pròxim 31 de desembre.

Gestions amb Hisenda sobre l’IRPF de l’autònom
Renúncia o revocació a el règim d’estimació directa simplificada o règim d’estimació objectiva (mòduls) a través del model 036 o model 037 abans de l’31 de desembre.

Entre moltes d’altres!! I recorda, els tancaments són al gener i les festes passen ràpid. A Lekuona Assessors estem a la teva disposició per fer la previsió que calgui.

Articles relacionats...

Autònoms i Emprenedors

Treballadors autònoms. Novetats 2019.

El proper exercici (2019), portarà millores pels treballadors autònoms i els emprenedors.  Tot sembla indicar que 2019 arribarà carregat de novetats per als treballadors autònoms i els emprenedors, no tan

Llegir més »
Aquesta web està feta per a tu amb molt

Lekuona Assessors 2018

Aquesta web està feta per a tu amb molt

Lekuona Assessors 2018